neljapäev

Õhtutund Ottawas

Käisin jälle ühel hotelli promoüritusel. Sellised asjad on siin suht tavalised, et hotellimanagerid helistavad ja oma juurde lõunale või mingile ühisüritusele kutsuvad. Kõik selleks, et kui sul Eestist külalisi tuleb, siis sa nad nende hotelli majutaks.
Sel korral kutsuti kõik EL saatkondade assistente-sekretäre Westin'isse, kus just on suur remont üle käinud ja kõik numbritoad värskendatud. Suurimaks muudatuseks on vannide asendamine dushinurkadega.

Aga tegelikult oli mul kahju, et ei viitsinud fotokat kaasa võtta, sest õhtusel ajal oli 23ndal korrusel lihtsalt võrratu vaade Ottawale ja Gatineu-mägedele seda kõike mõnusas värvilises päikeseloojangus.
No, vähemalt mingi aimduse sellest saab va nokia-pilgu läbi. Ja ehk oligi hea, nüüd on vähemalt üks õhkõrn põhjus, et kedagi sinna majutada ja uued pildid teha :)


Siin alumisel pildil on näha üks teine hotell Chateau Laurier, kus ka väga vahvaid üritusi korraldatakse ja ikka mitu korda aastas ja osalisi loosiauhindadega rõõmustatakse. Näiteks romantiline nädalavahetus nende keti hotellis. Aint seda loosiõnne peaks mul rohkem olema!
Samas ei kurda ma ka hotelli-nimelise teepaki üle. Maitseb päris hea :)



Kommentaare ei ole: