või vähemalt mitte nii nagu tavalise kapsaga seda suppi tehakse. Plaanis oli teha kapsasuppi ja kuna salatist oli kappi veerand punast kapsast ka, siis mõtlesin, et olen nutikas ja panen selle ka sisse. Mis tast ikka raisku lasta. Ega midagi eriti hullu ei juhtunudki, maitset ära ei rikkunud, aga see va värv... no see on selline eemaletõukavalt hallikas-lilla. Kartulid kõik ehtsad jõgeva sinised :)
Samas kui borshi teha, siis võiks punast kapsast kasutada küll. Peet peaks kõik punaseks tegema.
Netis retseptides kõigis jah punase kapsa supid on tomatipasta või mingi värvi andva asjaga, nüüd tean ka põhjust.
Millal küll endal saab seda arukest nõnda palju olema, et enne katsetamist uuriks või vähemalt loogiliselt mõtleks, sest tean ju, et see punane värvi annab???
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar