kolmapäev

Talvest sooja suvve

Täpselt nii oligi, kui lennukist maha astusin. Hommikul Eestis sai veel autot lumest ja jääst puhastatud (sest terve öö ju sadas!) ja jope hõlmi koomamale tõmmates jõudsin lennujaama. Umbes kahekümne tunni möödudes Ottawasse saabudes ei suutnud ma ära imestada, kuidas ja miks need inimesed juba T-särkides käivad. No piisas vaid lennujaama hoonest välja saada, kui tundsin end oma paksus vatis natuke kohtlasena :)

See on ikka hämmastav, kui kiiresti siin see kevad saabus. Oli ju pühapäeval minnes küll soe (10) aga siin-seal ikka mõni lumeküngas nagu ka meie garaazhi kõrval, kus alles mõned päevad varem poisid lumememme tegid. Seitsme päeva pärast naastes - ei mingit lund, soe ja suvi!

Seda, et siin päike on palju eredam ja taevaski tundub kõrgem ja avaram, ma parem ei mainigi.

Nüüd ongi tänavapildis inimesed oma paksud vatid maha visanud ja käiakse palja sääri ja lühikeste varrukatega. Kohvikud on avanud väliterrassid ja kevadekuulutajad mootorratturid kogunevad õhtuti kesklinnas. Oo, neil on uhked riistad - üks läikivam, kui teine!

*
Ahjaa, koolivaheaeg kestab. Minu poisid on aga otsustanud mingid haigused selleks ajaks hankida! No kesse ikka tahab kenade ilmade ja vabade päevadega väljas olla! Palju parem palaviku-köha-nohu ja lahtise kõhuga kodus istuda.

1 kommentaar:

Siiri ütles ...

Tere tulemast tagasi. Kahju kull, et su poisid haiged on. Ilmad on ju toepoolest imeilusad ja koolivaheajal oleks monus valja olla.